1 år, Blog

16 måneder

Casper er nu 16 måneder gammel og der er fuld fart på ham. Han snakker hele tiden, man kan høre at han gerne vil fortælle en hel masse, men det er stadig meget volapyk, han er begyndt at sige ”mig det” og ”dygtig”. Hans tænder vælter frem, han har nu alle kindtænderne og der er en af hjørnetænderne der er på vej ud, han vil stadig ikke have børstet tænder af mor og far, det er kun andre der for lov, det er lidt sjovt at der er så stor forskel. Vi kæmper stadig med ham med aftensmaden, det eneste vi er sikre på at få i ham er spagetti og kødsauce, han er begyndt slet ikke at ville smage maden – begynder bare at skrige med det sammen. Til gengæld er han begyndt at spise rugbrødsmad med leverpostej her hjemme – det er bare dejligt.

Han er også begyndt at blive sur når han skal i bad, men i bad skal han jo.

Han løber stort set hele tiden, i stedet for at gå, hvilket også resultere i at han for blå mærker hele tiden – han er en rigtig dreng. Han kan også selv kravle op i sofaen og sidde, han laver nu mest ballade når han er i sofaen, og man skal jo også hele tiden passe på at han ikke vælter ned derfra.

Han elsker at være i vuggestuen og vil nogen gange slet ikke hjem derfra – det er dejligt at han er så glad for at være der.

Vi er desværre kommet ind i en dårlig vane med at give han en flaske om natten – det er lidt irriterende – så det skal vi have vendt ham af med igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.