Blog,Kage,Opskrifter

Brownies

Brownies når de er bedst.

Kagen bliver ca. 20 x 30 cm, og giver ca. 20 stykker kage

Ingredienser:

325 g sukker
5 æg
3 tsk vanillesukker
0,75 tsk bagepulver
150 g mel
8 spsk kakao
150 g becel / smør
100 g mørk chokolade

Ovnen opvarmes til 175°.

 

Smør smeltes i en gryde og afsvales, hvis man bruger becel eller lign. behøver man ikke smelte det.

Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps.

Vanillesukker, bagepulver, mel og kakao blandes i en separat skål.

De tørre blandede ingredienser, røres i æggesnapsen skiftevis med fedtstoffet, herefter kommes det hakkede chokolade i.

En bradepande beklædes med bagepapir og dejen hældes heri.

Bages i ca. 30 min. På midterste ovnribbe. Den skal være lidt klæg, men ikke flyvende inden i.

Kagen afkøles i bradepanden i 10 min.

 

Tips:

Når kagen er kølet af kan man lave en chokoladesmør creme og komme oven på for lige at sætte prikken over i’et.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *