Brownies

 

Brownies når de er bedst.

 
20  stk.
 
Ingredienser:
325 g sukker
5 æg
3 tsk vanillesukker
0,75 tsk bagepulver
150 g mel
8 spsk kakao
150 g becel / smør
100 g mørk chokolade
             
Ovnen opvarmes til 175°.
 
Becel / smør smeltes og afsvales i en gryde.
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps.
Vanillesukker, bagepulver, mel og kakao blandes i en separat skål.
De tørre blandede ingredienser, røres i æggesnapsen skiftevis med fedtstoffet.
En bradepande beklædes med bagepapir og dejen hældes heri.
Bages i 30 min. På midterste ovnribbe.
Kagen afkøles i bradepanden i 10 min.
 
Tips:
Når kagen er kølet af kan man lave en chokolde smør creme og komme oven på for lige at sætte prikken over i’et.

Brownies

Jeg elsker kommentarer