Blog, Casper

Det regner og er gråt…

Det regner og er gråt udenfor, i aften kommer Kasper og Simon og deres kærester på besøg, det blive rigtig hyggeligt – jeg har ikke set nogen af dem siden jeg stoppede i Alectia, så der bliver sikkert snakket rigtig meget i aften.

I morges besluttede Flemming sig for at tage en fridag, så han kunne ordne lidt der hjemme og ellers bare hygge sig lidt og så havde jeg jo bilen så jeg ikke skulle ud og cykle i det her regnvejr. Så det bliver dejligt at bare kunne sætte sig ned i bilen i eftermiddag og så køre ned og hente Casper.

Jeg elsker bare vores morgner nu efter jeg har fået det nye arbejde – det er dejligt at spise morgenmad sammen og hygge. Casper elsker det også kan man mærke. I morges fik han en bolle med solbær syltetøj og det var ren lykke – bare se her:

Der var bare syltetøj over det hele…

I morges var det så mig der afleverede ham i vuggestuen, han er bare så glad for at være der nede og vil næsten ikke hjem igen når man kommer og henter ham.

Nå men glæder mig rigtig meget til i aften – det bliver helt sikkert rigtig hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.