Blog, Casper

Slut med sutteflaske

Fra i dag af er det slut med at få sutteflaske for Casper, inden vi spiste aftensmad forklarede vi ham at han nu var en stor dreng og ikke længere skulle have sutteflaske, han kom selv sutteflaskerne i en pose og kom dem selv i skraldespanden – han var bare så dygtig.
Vi gar i løbet af de sidste 2 uger trappet ned så der efterhånden ikke var mere end ½ dl i flaskerne.
Da vi nåede til at han skulle puttes blev han lidt ked af ikke at få sin flaske og græd en smule, men det gik hurtigt over og han blev puttet, han fik en kop med mælk i stedet for sin flaske, men så interasant var den heller ikke. Han faldt rimelig hurtig i søvn, ganske som han plejer.
Jeg havde fået besøg af Sabine og vi fik rigtig snakket om alt muligt baby halløj, tøj, barnevogn, puslebord mm. Jeg har lovet at tage med hende en tur i babysam en dag, så vi kan se på hvad hun skal have og hvad der ikke er så nødvendigt.

Da Sabine var kørt hjem smuttede jeg i seng, for vi havde jo ingen ide om hvordan natten ville være… Flemming blev oppe, kl 1 var Casper så vågnet og ville have sin flaske og var blevet meget ked af ikke at få den og han ville bestemt sove. Da kl blev lidt i 4 overtog jeg og han faldt så ca. i søvn halv 6, så det endte alligevel med at blive en rigtig lang nat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.