Blog, Haven, Haven i 2012

Helt almindelig onsdag – øhh tirsdag…

Jeg har troet det var onsdags hele dagen, og så er det kun tirsdag…

Jeg var heldig at blive hentet fra arbejde igen i dag, jeg må bare nyde det så længe Flemming har mulighed for det. Det er stadig rigtig koldt og der ligger rigtig fin sne allesteder.

Vi handlede da vi kom hjem, og købte ind til bare at spise rugbrød, det er dejlig let og så ved vi at Casper spiser noget til aftensmad – leverpostejsmadder kan han bare godt lide, nægter stadig at smage på noget andet pålæg.

Da vi havde spist satte jeg mig og hyggede med Casper, imens bagte Flemming sådan en hurtig chokoladekage, den blev meget god, men det er ikke helt det samme som når man bager det selv, det er hyggeligere og smager af mere.

Da Casper så var puttet satte vi og og hyggede tv og spiste lidt kage, jeg holdt mig til 2 små stykker (det går ikke skide godt for min slankekur lige nu).

Jeg for ikke rigtig lavet noget strik om aftnerne for tiden og jeg har jo ellers et af projekterne der har deadline, babytæpper til min søster der skal være mor til sommer, jeg må hellere til at komme lidt i gang, det bliver rigtig fint når det bliver færdigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.