Blog, Casper

Hyggelig tirsdag morgen

I dag har vi haft en rigtig hyggelig og stille og rolig morgen, for en gang skyld skulle jeg aflevere Casper i vuggestuen, fordi Flemming skulle køre katten på dyreklinik, den skal kastreres og stikkes i dag.
Flemming kørte hjemmefra 7:15 og så var Casper og jeg helt alene hjemme, det var lige tomt uden katten og Casper syntes også det var lidt mærkeligt at Far køre med katten.
Lidt efter Flemming var kørt begyndte de at grave med gravemaskinen inde på nabogrunden, så det stod vi og kiggede på, Casper er helt vil med gravemaskiner.
Så tog vi tøj på og gik ud i haven og fandt cykelvognen frem – og så cyklede vi ellers mod vuggestuen.
Casper fik lov til at komme op og gynge lidt inden vi gik ind for og lege og sige Hej til alle de andre. Der var allerede kommet en masse børn og Casper begyndte at hygge med det sammen. Han er blevet rigtig god til at blive afleveret om morgnen, han siger bare Hej Hej og så kan man godt tage afsted, jeg fik dog lige lov til at få en krammer inden jeg kig, det er ikke altid han lige har tid til det.Her sidder Noah og Casper på hver deres hylde.

Nu er jeg bare spændt på hvordan katten har det, tænker rigtig meget på den, Flemming ville prøve om han kunne gå så tidligt så han kunne hente den ved 14 tiden, det håber jeg at han kan – for den må være meget sulten, den har nemlig skulle faste siden kl 23 i går.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.