Pandekager

Mmhhhh pandekager, her er til at lave en ordentlig stak, for pandekage må der aldrig være for lidt af…

Ingredienser
9 dl mælk
3 æg
375 g mel
2 store tsk vanillesukker
1 stor tsk bagepulver
3 spsk sukker
Smør til at stege pandekagerne i.
Bland de våde ingredienser først og kom derefter, sukker, vanillesukker, bagepulver og mel i.
Rør dejen godt sammen så der ikke er nogen klumper i overhoved.
Nu tændes der for varmen under stegependen, den skal være rigtig godt varm. Nå panden er varm kommes der en lille smule smør på panden, når det er smeltet kommes der dej på panden. Pandekagerne vendes når man syntes de er blevet fint gyldne og tage af panden når begge sider af pandekagen er gyldne.
Til pandekagerne plejer vi at spise: sirup, sukker, syltetøj og is 

Og husk at det er pandekage dag første mandag efter fastelavn – num num

Jeg elsker kommentarer