Ikke mere kage – TAK

Det køre bare ikke rigtig for mig her i sommerferie med mit vægttab. Jeg har taget 1 kg på her i løbet af den første uge af min ferie.

Jeg havde ellers besluttet mig for at jeg gerne ville tabe en hel del her i ferien.

Nu må jeg altså bare tage mig sammen, det er bare dumme undskyldninger jeg bruger for at spise mere guf og mere kage – sig nu STOP når du for det tilbudt.

Jeg kan stadig nå at komme under de 70 kg, inden jeg starter på arbejde igen.

2 tanker om "Ikke mere kage – TAK"

  1. ja altså den vægt er ikke lige den mest eftertragtet ting hos mig i denne tid heller synes faktisk, at den til tider står der og griner lidt af mig :-) Men det er dælme svært i visse perioder at være standhaftig og gå til den med det vægttab.. Der kommer en masse undskyldninger som man sagtens lige kan bruge :-) Krydser fingre for dig….. Går selv igang så vi kan jo starte med at aftale ingen is og kager :-) he he

Jeg elsker kommentarer