Blog

Weekend i glimt

IMG_1822 IMG_1844 IMG_1848 IMG_1862 IMG_1863 IMG_1872 IMG_1874 IMG_1875 IMG_1884 IMG_1887 IMG_1891 IMG_1892

Vi har haft en rigtig dejlig weekend, lidt stille, men stadig rigtig hyggelig. Casper har været på hyttetur med spejder fra fredag til søndag og rigtig nydt det.

Fredag afleverede vi Casper til spejder og så skulle vi bare hjem og have noget aftensmad og slappe af – elsker bare at kunne hygge når det er fredag.
Lørdag kørete Daniel og jeg ud til min veninde Jane og hyggede og spise morgenmad, det var rigtig hyggeligt og Daniel legede sammen med hendes pige Marley. Da vi kom hjem var det frokost- og middagslurstid. Så da Daniel sov, blev der blev slappet af med at hækle og bagt kage til eftermiddagens begivenhed, for da Daniel vågnede skulle vi til Tea party for lille Cillian. Der var så meget kage, at det var helt vildt, jeg fik slet ikke smagt det hele, men det jeg smagte var rigtig lækkert.
Søndag hyggede vi bare der hjemme og fik snakket lidt mere om den tilbygning vi skal lave om et godt års tid. Casper skulle selvfølgelig også hentes fra spejder og stort set direkte videre til børnefødelsdag, så det er ikke meget vi har set til ham denne weekend.
Da ungerne var puttet og jeg kunne sætte mig i sofaen var jeg selv så træt at jeg bare faldt i søvn og gik i seng lidt senere, så fik slet ikke hæklet søndag aften.

Håber også i har haft en dejlig weekend.

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Fantastisk weekend I har haft 🙂 Der findes ikke meget der er bedre, end en hyggelig stille weekend uden vilde planer – vi elsker den slags 😉

    1. Ja det er bare skønt 😀 Næste weekend så på fastelavn, både fredag, lørdag og søndag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *