Forside

Velkommen til min blog om min hverdag. Her bliver der skrevet om mine børn, Casper på 4 år og Daniel på 1 år. Jeg elsker at være kreativ og når tiden er til det, for jeg også produceret noget som jeg ivrigt viser frem her på bloggen  ;-) Jeg er i fuld sving med en masse hæklet legemad til drengenes køkken, det er super sjovt at lave og så er det ikke så omfattende at gå igang med.

Du er mere end velkommen til at kigge med og jeg bliver rigtig glad hvis du også vil skrive en kommentar :-)

Du at du kan følge bloggen på bloglovin, Facebook og Instagram  :-)

forside

Nye indlæg

Sommerferien til Frankrig

Nu er det ca. 2 uger siden vi kom hjem fra vores fantastiske sommerferie vi have i Jura i Frankrig, og hold da op hvor jeg allerede savner at være på ferie.

Vi var afsted med mine svigerforældres campingvogn og det har bare været så hyggeligt, det var en super campingplads vi var på, med masser af sjov for drengene. Vi har næsten været på ture hver dag, har selvfølgelig holdt dage hvor vi bare har hygget på campingpladsen.

Jeg har som altid taget et hav af billeder (omkring 800 stk.) så det har været meget svært at vælge hvilke jeg skulle vise frem, men har forsøgt at sammensætte nogle billeder ca. for hver dag af vores ferie ☀

 

  1. Hvad vil i være når i bliver store Skriv et svar
  2. Casper 7 år 1 svar
  3. JAA ny legeplads på havnen Skriv et svar
  4. Roskilde dyrskue 2017 Skriv et svar
  5. Kæmpe og naturlegeplads Skriv et svar
  6. Aftensmad i haven Skriv et svar
  7. Mors dag Skriv et svar
  8. Drengene og katten Skriv et svar
  9. Tænderne falder ud Skriv et svar