Blog

Mini påske ferie

Jeg trængte virkelig til lidt ferie og fik overtalt Flemming til at hente campingvognen lidt før, vi egentlig havde aftalt det. Vi ville overraske drengene, og de blev også rigtig overraskede, og meget glade, da de fandt ud af at vi skulle afsted (på dagen) 😀

Vi tog fri onsdag, inden påske, og pakkede campingvognen i løbet at ugen. Onsdag kørte vi så hjemmefra, sådan lidt over middag, så det passede med at vi ca. var fremme ved 13 tiden.

Vi havde fundet en lille hyggelig campingplads ved Stevns, Lægårdens Camping. Det viste sig at være en rigtig dejlig campingplads.

Da vi kom frem onsdag slog vi forteltet op, det går hurtigere og hurtigere for hver gang vi gør det. Flemming var nød til at holde et møde med arbejdet, men vi nåede at få det hele klar inden. Drengene fandt hurtigt nogen de hyggede med og jeg sad og slappede lidt af inden der skulle laves aftensmad.

Torsdag blev der bare slappet af og vi fik set campingpladsen.

Fredag fik vi gæster… Først fik drengen besøg af nogle tidligere legekammerater. Lidt efter fik vi besøg af min familie, først kom mine forældre og senere min søster og hendes drenge. De blev allesammen og spiste, sikke vi hyggede. Jeg haved desværre haft ondt i halsen siden om tirsdagen, og det var kun blevet værre, og kunne fredag se at det havde udviklet sig til halsbetændelse 🙁 Min far vat rigtig sød at køre mig til lægevagten om aftenen, så jeg hurtigt kunne få pencilin 🙂

Lørdag fik vi også gæster, denne gang kom Flemmings søster Nette med mand og børn. De blev også hele dagen, deres drenge blev puttet i campingvognen, så de kunne blive og spille brætspil (vi nåede desværre ikke at blive færdige, så vi må spille snart igen)

Søndag var sidste adg og vi pakkede sammen efter morgenmaden. Drengen legede og hyggede, mens vi pakkede ned.

Sikke en skøn skøn ferie vi har haft <3

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Mor siger:

    Sikke en masse dejlige billeder. Det var da også en skøn campingplads. Det var rigtig hyggeligt at besøge jer.

    1. Tak, det var så hyggeligt at i kom. Glæder mig til vi måske skal på efterårsferie sammen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *