Blog

Længe siden

Det er godt nok længe siden jeg har skrevet noget på min blog. Kan se at sidste indlæg har være i 2019…

Der er sket en del siden sidst, der har været Corona (og det er her stadig), jeg har fået nyt job. Jeg er blevet sådan et rigtigt have menneske. Jeg har fundet glæden ved at strikke igen. Drengene har fået deres egne værelser. Jeg er gået igang med at tabe mig – nu skal det være. Og der er sikkert sket endnu mere end bare det.

Jeg tænkte på at benynde at skrive på bloggen igen, mest af alt for min egen skyld, da jeg faktisk ikke rigtig tror der er nogen der læser med mere. Så det er egentlig bare min online dagbog. Hvis der så er nogen der kommer og kigger med og vil skrive en kommentar, er det bare smadder hyggeligt.

Senere vil jeg skrive lidt om min have og hvilke planer jeg går med og lidt om hvordan det går med at tabe mig.

Rigtig dejlig torsdag !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.