Jeg hedder Heidi, er 36 år jeg bor sammen med min dejlige mand Flemming, vores skønne drenge Casper og Daniel og så katten Choko. Vi bor i et lille hus, i Vallensbæk.

Jeg er meget aktiv og elsker at have noget at lave – jeg dur overhoved ikke til at sidde og lave ingenting.

Jeg er uddannet og arbejder som Teknisk Designer, hvor jeg hovedsageligt arbejder med EL-installationer.

Jeg har altid gang i en masse projekter, jeg elsker at starte projekter op, de bliver ikke så tit gjort helt færdige, da jeg ofte for en ny ide og kommer til at starte på et nyt projekt.

Jeg elsker at lave mad, specielt at bage. Det er så dejligt at finde en helt ny opskrift og så prøve sig frem, nogen gang er det ikke lige sagen og andre gange kommer opskriften i gemmebogen – og her ind på bloggen.

Når jeg har tid er jeg også ude i min have og pusle rundt. Jeg har en rigtig dejlig have, som jeg helt selv har “bygget” op. Det vil sige at der var ikke andet end jord i haven da vi flyttede ind i huset. Mange af mine blomster har en lille historie da stort set alle sammen kommer fra nogen i familiens haver – blomster er jo dyre at købe, så det er dejligt at arve.

Bloggen er et lille glansbillede af mit liv, fyldt med hygge, hjemmebag og glimt fra min hverdag, men som hos så mange andre har vi også nullermænd i krogene.

Nå men, Velkommen til min blog – Egholmvej 16.

6 Kommentarer

 1. Cecilie siger:

  Skøn Blok….
  Laver du mon Pokéball på bestilling?

  1. Tak skal du have ? Det kan vi da muligvis godt finde ud af, hvor mange havde du i tankerne?
   Hilsen Heidi

 2. Hej Heidi
  Jeg vil gerne spørge fordi jeg lidt ny i sy livet 😉 men den baby plaid du har på din siden den med slangen,hvordan er syr du den bapå? så ikke tæppet blir du ved “hul” indeni fordi det har jeg prøvet med en stor jeg lavede til min mand 😉
  kan du forklare lidt hvordan?

  Mange hilsner Sussanne

  1. Hej Sussanne
   Jeg har quiltet tæppet (hvis det er det du mener) Altså, da tæppet var færdig og var “hult” indeni så jeg har syet rundt om nogle af firkenterne. Hvis det ikke var det du mente, så må du lige skrive igen 🙂
   Hilsen Heidi

 3. Lena jensen siger:

  Hej jeg har været inde på din side ogfldt over den julesteømpe du hr lavet, hvor meget granat du brugt på en strømpe

  1. Hej Lena
   Jeg har ikke brugt så meget garn, tror der er til 2-3 strømper i et nøgle garn 🙂 Hvis det er den hæklede julesok, så der der vist til mere end 3 sokker i et nøgle garn.
   Hilsen Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *