Blog

Weekend med grill-hygge, ikea tur og fødselsdag

Det har været en rigtig skøn weekend, Flemming har fået sin drømme grill og den er selvfølgelig blevet afprøvet (flere gange). Vi inviterede mine forældre ud til indvigelsen 😉 I samme omgang indviede vi også min nye Ticket to Ride spil, Rails & Sails. Jeg fik MEGA bank, jeg tabte og Flemming vandt med præcis 100 point mere end mig… Typisk. Det var hyggeligt alligevel og vi kommer helt sikkert til at spille det nye spil mange gange.

Lørdag stod den på oprydning og tur til ikea. Drengene syntes mor var rigtig irriterende fordi hun ikke gad at “hjælpe” (klare det for dem), men nu bliver de altså nød til at lære det. Mens drengene og jeg ryddede op, hentede Flemming campingvognen hjem fra vinter opbevaring. Vi har en lille plan for påske tankerne…

Vi var også en tur i ikea og købe nye lamper, skænk og sengebord. Lige det jeg havde ønsket mig i fødselsdagsgave.

Daniel fik besøg af fætter Theo og han blev og hyggede lige til dagen efter hvor vi skulle hjem til ham, til fødselsdag, hvor Nette og Alex skulle fejres 🙂

Det har været en dejlig weekend, vi har ikke påskeferie endnu, først på onsdag. Casper er hjemme med Flemming, da SFOen er rykket helt op i den anden ende af byen (og jeg havde også glemt at tilmelde ham 😉 Flot Heidi ) På onsdag skal vi overraske drengene, det bliver rigtig sjovt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.