Blog,Haven,Haven i 2022

Om lidt… Forår

I weekenden fik min mor og jeg ryddet lidt op ude på terrassen, så der nu er pænt. Det lå en masse rod fra poolen, og nogle andre småting, men nu er der fint.

Jeg glæder mig bare så meget til det bliver sådan rigtig forår og man kan sidde ud i haven og drikke sin kaffe i weekenden og om eftermiddagen, efter arbejde. Glæder mig også til der begynder er komme forårsblomster, jeg kan se at det hele så småt begynder at spirer, så tænker ikke der er langt igen. Nattefrost truer dog stadig og det er ikke meget mere end 4 grader udenfor, så det er stadig for tidligt at plante noget i krukkerne.

Her er lidt stemningsbilleder fra weekenden.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *