Casper er min store dreng, han er fra juni 2010.

Casper er en lidt stille dreng, han har aldrig rigtig brudt sig om særlig vilde lege og vil helst bare sidde og hygge mig lidt lego eller et computerspil. Han har været vild med lego siden han var helt lille, han startede med duplo og fortsatte med lego da han var ca. 3 år gammel. Biler, maskiner, våben og ikke mindst pokemon har også haft han helt store interesse.

Casper har næsten altid været meget kræsen, det har været en kamp at få ham til at smage på nye ting, han vil bare ikke smage og når han endelig har smagt noget nyt, vil han ikke altid indrømme hvis det nu viste sig at han godt kunne lide det. Han elsker slik og kager, helst med en masse chokolade. Det eneste han ikke er så glad for er lakrids, men med slik tør han som regel godt at smage på nye ting. Hans madpakker har bestået ag rugbrød med leverpostej, figenpålæg og pålægchokolade og en peberfrugt, i rigtig mange år (hele børnehaven og starten af skoleperioden)

Casper ligner sig far rigtig meget både på udseende og personlighed, han elsker at undersøge ting og har altid spørgsmål til hvordan ting virker og fungerer. Hvis der er noget der er svært, mister han interessen for at lære det, han gider først rigtig ting når han kan det.

Han elsker sin lillebror overalt på jorden og går meget højt op i at være en god storebror, Daniel kan være rimelig strid til tider og det gør Casper rigtig ked af det. Casper er selvfølgelig også streng ved Daniel nogen gange.

Casper’s yndlings farve er grøn og han syntes det er meget sjovt at driller (på den sjove måde) specielt elsker han når de alle 3 driller mor med et eller andet. Han holder tit med sin far.

Casper er en meget skøn dreng.

Graviditeten

Casper 0 år

Casper 1 år

Casper 2 år

Casper 3 år

Casper 4 år

Casper 5 år

Casper 6 år

Casper 7 år

Indlæg om Casper

De ting Casper siger

 

Billeder af Casper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *