Daniel er min mindste dreng, han er fra marts 2014.

Daniel er en drenge der ved hvad han vil have, han har en mening om de fleste ting. Siden han var 2 år gammel har han selv ville bestemme hvad for noget tøj han ville have på og allerede dengang skulle det være superhelte der var på alle bluserne. Han elsker at lege lege hvor man er fysisk aktiv og gerne udklædnings lege. Han er vild med at lege med biler, superhelt og våben.

Han har altid været rigtig glad for mad, han spiser stort set alt og meget gerne grønsager, ofte er vi nød til at sige, du kan altså ikke kun spise grønsager (det troede jeg aldrig skulle kommer ud af min mund) Han er derimod meget kræsen hvad angår slik og kager, af slik spiser han kun vingummi og hvad angår kager er det stort set kun pandekager og kanelsnegler, han gider at have. Han nægter at spise chokolade.

Daniel ligner mig rigtig meget, både af udseende og af personlighed. Det vil sige at han til tider kan være meget hissig. Han elsker at få plaster på og er mester i at finde den mindste rift, bare for at få lov til at få et nyt plaster på.

Han elsker sin storebror, men vil meget gerne selv bestemme, han har fundet ud af at som lillebror er man nød til at have rundsave på albuerne for at komme frem. Daniel er klart den vildeste af Casper & Daniel, ofte er det ham der slår eller skubber. Han er også til tider meget dobbelt moralsk og bliver meget sur hvis han bliver uretfærdig behandlet.

Hans yndlings farve er blå og han syntes prutter er der sjoveste i hele verden.

Daniel er en meget skøn dreng.

Graviditeten

Daniel 0 år

Daniel 1 år

Daniel 2 år

Daniel 3 å

Daniel 4 år

De ting Daniel siger

 

Billeder af Daniel

5 Kommentarer

 1. Det er bare så hyggeligt – glæder mig til at følge med fra sidelinjen 😉

  Og så må jeg altså lige høre hvordan du laver de fede ordcollager? Gad godt sådan en på min kommende billedvæg og ungernes værelser 🙂

  Smil

  1. Tak skal du have.
   Mine ord collager laver jeg med noget der hedder tagxedo, prøv at søg på det på google, det er en hjemmeside man bruger til at lave collagerne, prøv dig lidt frem – det er sjovt at lege med

   1. Super! Tak for svar – det skal helt klart prøves 🙂

 2. Marianne siger:

  Vi glæder os meget til at se Caspers lillebror. Det bliver helt sikkert en sød lille en.

  1. Heidi siger:

   Ja det er jeg også sikker på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *