Blog,DIY,Hæklet,Krea

Hæklet chokoladetærte – nu med dansk opskrift

Hæklenål 3,5
Bomuldsgarn: beige, brun og hvid

Tærtebunden:

  1. 2 lm
  2. 3 fm i 2. lm fra nålen, vend (3)
  3. 1 fm i hver m, vend (3)
  4. 2 fm i første m, 1 fm i næste, 2 fm i sidste m, vend (5)
  5. 1 fm i hver m, vend (5)
  6. 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 3 m, 2 fm i sidste m, vend (7)
  7. 1 fm i hver m, vend (7)
  8. 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste5 m, 2 fm i sidste m, vend (9)
  9. 1 fm i hver m, vend (9)
  10. 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 7 m, 2 fm i sidste m, vend (11)
  11. 1 fm i hver m, vend (11)
  12. 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 9 m, 2 fm i sidste m, vend (13)
  13. 1 fm i hver m, vend (13)
  14. 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 11 m, 2 fm i sidste m, vend (15)
  15. 1 fm i hver m, vend (15)
  16. 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 13 m, 2 fm i sidste m, vend (17)
  17. 1 fm i hver m, vend (17)
  18. 1 fm i hver m, men kun i den bagerste del af m, vend (17)
  19. 1 fm i hver m, vend (17)
  20. 1 fm i hver m, vend (17)
  21. 1 fm i hver m, vend (17)
  22. 1 fm i hver m, vend (17)
  23. *1 fm, 1 stgm, 1 fm i m, spring en m over* gentag * til * i alt 9 gange.
    Luk af.

Chokoladen:

  1. 2 lm
  2. 3 fm i 2. lm fra nålen, vend (3)
  3. 1 fm i hver m, vend (3)
  4. 2 fm i første m, 1 fm i næste, 2 fm i sidste m, vend (5)
  5. 1 fm i hver m, vend (5)
  6. 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 3 m, 2 fm i sidste m, vend (7)
  7. 1 fm i hver m, vend (7)
  8. 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste5 m, 2 fm i sidste m, vend (9)
  9. 1 fm i hver m, vend (9)
  10. 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 7 m, 2 fm i sidste m, vend (11)
  11. 1 fm i hver m, vend (11)
  12. 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 9 m, 2 fm i sidste m, vend (13)
  13. 1 fm i hver m, vend (13)
  14. 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 11 m, 2 fm i sidste m, vend (15)
  15. 1 fm i hver m, vend (15)
  16. 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 13 m, 2 fm i sidste m, vend (17)
  17. 1 fm i hver m, vend (17)
  18. 1 fm i hver m, vend ikke arbejdet, 16 fm ned langs siden, 1 fm i spidsen, 16 fm langs den anden side, vend (50)
  19. Nu arbejdes der kun på siderne af kagen: 1 fm i hver m, men kun i den yderste del af m, vend (33)
  20. 1 fm i hver m, vend (33)
  21. 1 fm i hver m, vend (33)
  22. 1 fm i hver m, vend (33)
    Luk af.

Kagen samles således: med beige garn (tærtebundens garn farve) hækles chokolade-delen fast.

Flødeskum:

  1. 30 lm
  2. 4 stgm i de hver af de næste 14 m, 4 dstgm i resten af m.
    Luk af.

Sno flødeskummet og bind den sammen og sy den på kagen.

Jeg har oversat opskriften fra denne engelske opskrift: Chocolate Pie

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. […] Jeg har fået oversat opskriften til dansk, den er at finde HER. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *