Hæklenål 3,5
Bomuldsgarn: beige, brun og hvid
Tærtebunden:
- 2 lm
- 3 fm i 2. lm fra nålen, vend (3)
- 1 fm i hver m, vend (3)
- 2 fm i første m, 1 fm i næste, 2 fm i sidste m, vend (5)
- 1 fm i hver m, vend (5)
- 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 3 m, 2 fm i sidste m, vend (7)
- 1 fm i hver m, vend (7)
- 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste5 m, 2 fm i sidste m, vend (9)
- 1 fm i hver m, vend (9)
- 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 7 m, 2 fm i sidste m, vend (11)
- 1 fm i hver m, vend (11)
- 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 9 m, 2 fm i sidste m, vend (13)
- 1 fm i hver m, vend (13)
- 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 11 m, 2 fm i sidste m, vend (15)
- 1 fm i hver m, vend (15)
- 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 13 m, 2 fm i sidste m, vend (17)
- 1 fm i hver m, vend (17)
- 1 fm i hver m, men kun i den bagerste del af m, vend (17)
- 1 fm i hver m, vend (17)
- 1 fm i hver m, vend (17)
- 1 fm i hver m, vend (17)
- 1 fm i hver m, vend (17)
- *1 fm, 1 stgm, 1 fm i m, spring en m over* gentag * til * i alt 9 gange.
Luk af.
Chokoladen:
- 2 lm
- 3 fm i 2. lm fra nålen, vend (3)
- 1 fm i hver m, vend (3)
- 2 fm i første m, 1 fm i næste, 2 fm i sidste m, vend (5)
- 1 fm i hver m, vend (5)
- 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 3 m, 2 fm i sidste m, vend (7)
- 1 fm i hver m, vend (7)
- 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste5 m, 2 fm i sidste m, vend (9)
- 1 fm i hver m, vend (9)
- 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 7 m, 2 fm i sidste m, vend (11)
- 1 fm i hver m, vend (11)
- 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 9 m, 2 fm i sidste m, vend (13)
- 1 fm i hver m, vend (13)
- 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 11 m, 2 fm i sidste m, vend (15)
- 1 fm i hver m, vend (15)
- 2 fm i første m, 1 fm i hver af de næste 13 m, 2 fm i sidste m, vend (17)
- 1 fm i hver m, vend (17)
- 1 fm i hver m, vend ikke arbejdet, 16 fm ned langs siden, 1 fm i spidsen, 16 fm langs den anden side, vend (50)
- Nu arbejdes der kun på siderne af kagen: 1 fm i hver m, men kun i den yderste del af m, vend (33)
- 1 fm i hver m, vend (33)
- 1 fm i hver m, vend (33)
- 1 fm i hver m, vend (33)
Luk af.
Kagen samles således: med beige garn (tærtebundens garn farve) hækles chokolade-delen fast.
Flødeskum:
- 30 lm
- 4 stgm i de hver af de næste 14 m, 4 dstgm i resten af m.
Luk af.
Sno flødeskummet og bind den sammen og sy den på kagen.
Jeg har oversat opskriften fra denne engelske opskrift: Chocolate Pie
[…] Jeg har fået oversat opskriften til dansk, den er at finde HER. […]