Blog

Første “uge” på det nye arbejde

Nu er jeg startet på mit nye job og det har været 2 rigtig gode arbejdsdage, jeg kommer virkelig til at være glad for at være der. I dag fik jeg så min første tegne opgave, det var ikke noget der tog så lang tid at lave, så da jeg var færdig og også havde lavet lidt standarder fik jeg lov til at gå tidligt hjem og holde weekend, de er bare så søde og flinke der ude. Da jeg så kom hjem kom Sabine og vi kørte ud for at hente autostolen så vi kunne tage Casper med i IKEA. Vi hyggede rigtig og var oppe i cafeteriet og få kage og sodavand – num num – jordbær cheesecake og en kanelsnegl.
Da vi kom hjem lavede vi grønsags curry – det smagte dejligt.
Nu er jeg så bare helt vildt træt og er sluttet i seng – Casper står sikkert vildt tidligt op alligevel (kl 6 eller sådan noget)

Det bliver en dejlig weekend – kan jeg mærke.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *