Blog

Jeg skal være Moster

Sabine har lige ringet og fortalt at jeg skal være moster eller faktisk ringede hun og fortalte Casper at han skulle have en Fætter eller kusine…

Hun ringede og sagde at hun lige skulle spørge Casper om noget – så jeg skulle sætte mbilen på medhør og give den til Casper, og så sagde hun “Casper du skal snart have en Fætter eller Kusine” jeg begyndte bare at hoppe rundt, hvor er det bare skønt og dejligt.

Det bliver så fint med en lille en mere i familien og så for Casper jo også en lille legekammerat.
Der kommer til at være 2 år imellem dem, hun har regnet sig frem til at hun kommer til at have termin omkring den 15. juni, så hvis hun går over tiden, kommer de måske til at have fødselsdag på samme dag, den 19. juni, så kan vi holde fælles fødselsdag ude i haven.

Ihh glæder mig så meget på Sabine og Rasmus vejene.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *