Blog

Skøn mandag aften

Havde en rigtig skøn aften i går…
Først var det meningen af Casper og jeg skulle være alene hjemme, fordi Flemming skulle hjem til Morten og spille xbox, men sig fik mine forældre og jeg lige stablet hygge middag på benene.
Det var først meningen af jeg skulle lave Krebinetter til aftensmad, men da det endte med at Flemming slet ikke spiste hjemme – så gad jeg ikke stå og kokkerere kun til Casper og jeg – så købte bare lidt risengrød. Så kom jeg til at snakke med mor og hun sagde at nu skulle de også have Krebinetter, og så måtte jeg jo fortælle at det skulle vi ikke have alligevel, så foreslog hun at vi spise sammen og fik krebinetter allesammen. Så mor og far kom ud med alt indkøbt og så blev der eller lavet krebinetter til den helt store guldmedalje – nam nam det smagte godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.