Blog,Casper

Grå mandag

Det er rigtig hygge vejr udefor om lidt skal jeg cykle hjem fra arbejde og ned og hente Casper i vuggestuen.

Det har været en ganske fin dag – jeg har bare været mega lækkersulten hele dagen, kunne spise en hel slikbutik hvis jeg fik det tilbudt, så i aften tror jeg jeg vil bage nogle gode boller – jeg har fundet en opskrift på nogle med frugt i, det lyder lækkert syntes jeg (så må vi se om jeg kan tage mig sammen når krudtuglen er puttet).

Ellers vil jeg bare slappe af og strikke i aften og lade være med at falde i søvn på sofaen, hvis jeg er så træt i aften som jeg var i går, så går jeg sku bare rigtig tidligt i seng og for mig en god natssøvn.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *