Blog, Casper

Øjnbetændelse og gulerodskage

Da jeg så hentede Casper i går kunne jeg tydeligt se at han havde øjnbetændelse, hans ene øje er bare helt hævet, klistret og rødt, så vi startede strakt på behandling da vi kom hjem.

På arbejdet fik de overtalt mig til at bage kage til at tage med i dag, jeg spurte hvad det skulle være og så fik jeg af vide at det skulle være noget sundt med snask ovenpå, jeg tænkte hvad pokker er det hi hi, og lidt efter kom det så Gulerodskage…
Da vi havde spist aftensmad gik Casper og jeg igang med at bage kager, jeg besluttede mig for også at bage en til Flemmings arbejde, Flemmings chef er bare helt vild med kager, han bliver så glad hver gang Flemming har kage med.
Casper var rigtig dygtig til at hjælpe med kagerne, han syntes dog at det tog lidt for lang tid at rive alle gulerødderne så han prøvede om vi ikke bare kunen komme dem i hele, men det tror jeg altså ikke bliver et hit.
Mens kagerne var i ovnen bleb Casper puttet og Flemming og jeg satte os ind og så noget tv-serie, Flemming har lige prøvet at installere Netflix fra USA og det fungere faktis rigtig godt, så den næste uge kan vi se alt muligt gratis, og derefter koster det då 60-70 kr om måneden, så vi tænker lige over om vi skal beholde det og så skrue ned for kabeltv pakken.
Jeg fik også strikket noget mere på babytæppet, det bliver bare så fint.

1 thought on “Øjnbetændelse og gulerodskage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.