Blog,Casper

Gæster og gæster – Skønt

Har bare haft en rigtig dejlig dag. Okey den startede ikke som den bedste dag, for Casper sov dårligt fra kl 3 om natten til 6:30 hvor jeg bare valgte at nu stod vi op.
Vi havde alligevel en rigtig hyggelig morgen, jeg gik lige så stille igang med at lave den kage vi skal hygge os med i eftermiddag, imens så Casper tegnefilm og var også ude og hjælpe mig lidt i køkkenet.
Så nåede vi lidt op af dagen og ved middagstid kom min søster og kusine så, de er begge gravide, det var bare så hyggeligt at sidde og snakke og der blev både talt om graviditeter, stamtræer og hverdag. Det var længe siden jeg sidst havde set min kusine, det var til Casper’s barnedåb, så omkring halvandet år siden, så der var alligevel lidt at følge op på. Nu har vi aftalt at vi snart skal ses igen – glæder mig allerede.
De blev og hyggede dejlig længe, det var bare en virkelig skøn eftermiddag og kagen blev også rigtig god, det var en Kvarkkage jeg havde lavet, havde aldrig prøvet at lave sådan en før så var meget spændt på den.
Flemming kørte ud til en ven for at spille noget xbox så Casper og jeg var alene hjemme resten af dagen, vi hyggede os og fik lagt puslespil og bygget lego.
Da vi havde spist aftensmad kom min svigermor, svigerinde og hendes kæreste og min svoger til kaffe, det var også rigtig hyggeligt.
Jeg er ikke så god til at være helt alene hjemme, syntes pluselig huset virker så stort, så det var rigtig dejligt at have gæster det meste af dagen – elsker bare at have gæster.
Katten er efterhånden faldet rigtig godt til, den sover det meste af dagen inde under vores seng og så når vi komme godt op af eftermiddagen vågner den op og vil kæles og leges med, den passer bare så godt til vores lille familie, den er overhoved ikke sky når vi for gæster, alle der har lyst til at kæle med den for lov, den kan bare ikke få nok nus.
Nu vil jeg ligge mig til at sove og glæde mig over at det er søndag i morgen og at jeg skal mødes med mødregruppen og ud til en af vores gode venner og spise middag.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *