Blog, Krea, Syet

Et styk bluse færdig

Jeg fik lov til at tage min overlocker i brug før tid i weekenden, og den er bare så dejligt.
Jeg var meget nervøs for at skulle tråde den, for havde læst en del på nettet om at der var mange der havde meget svært ved det og måtte tage ind i symaskine butikker og få hjælp der, men jeg havde ikke problemer. Der var en vejledning med og der var så også lavet en fin lille tegning når man åbnede symaskinen. Så jeg er ikke nervøs for at en tråd skulle knække eller at jeg en dag besluttede mig for at sy med en anden farve.
Jeg lavede selv mønster til blusen og troede at det ville blive helt rigtigt, men nej havde desværre fået lavet en lille fejl i halsudskæringen, ikke nogen fatal fejl, bare noget der i hvert fald kan laves bedre. Så mønsteret er blevet tilpasset så det skulle blive bedre næste gang.
Jeg syntes det er lidt en udfordring at finde ud af det med at ligge stoffet rigtig når man syer, for at holde sømmerummet, det er nok bare noget man skal øve sig på, der er ikke nogen streg man kan ligge stoffet efter så man ved hvor meget sømmemrum man bruger.
Blusen blev rigtig fin og den sidder super godt på Casper og det er jo det vigtigste. Jeg glæder mig bare så meget til at sy flere bluser og alt muligt andet.

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.