Blog

Kaffe af det fine stel

Her til eftermiddag kom mor og far på besøg til kaffe og kage.
Jeg havde stadig en hel chokolade drømmekage til overs, fra i torsdags for Flemming glemte at tage den med på arbejde i går og så kommer den nok på bloggen alligevel, for dagen efter den var lavet var den bare blevet super god, nogen kager bliver bare bedre af at stå.

Vi besluttede at drikke kaffe af det fine stel jeg har arvet far min mormor, jeg er rigtig glad for det og kaffe bordet blev bare så fint, det er første gang jeg brugte det, det gør ligesom et eller andet ved kaffen og det bliver til noget helt specielt.

Jeg har gjort klar til at lave en sangbog til Casper og nu har jeg fået min mor til at tegne tegningerne til den, hun er rigtig god til at tegne, og det er sådan nogle rigtig hyggelige tegninger, jeg skal nok ligge billeder på bloggen når bogen er ved at være færdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.