Blog

Beslutning taget

Nu er beslutningen taget og jeg vil tabe mig…

Jeg havde lige tabt mig inden jeg blev gravid med Casper, under graviditeten tog jeg omkring 30 kg på, jeg spiste simpelthen lige hvad jeg havde lyst til og tog overhobved ikke hensyn til noget som helst – meget dumt.

Nu er Casper snart 2 år og jeg har stadig ikke tabt så meget som 1 kg – og det irritere mig bare så meget, jeg ved skam godt hvorfor jeg ikke taber mig, jeg spiser simpelthen forkert og for meget…

I morges besluttede jeg mig for at nu skulle det være, eller faktisk var det i går efter jeg havde spist en tvix – at jeg tænkte at nu måtte jeg altså tage mig sammen.

Det er omkring 10 kg jeg skal tabe, jeg vil gerne ned på de 62-63 kg jeg var på inden ejg blev gravid med Casper.

Jeg har masser at gode grunde til at få tabt mig, jeg skal til min søsters bryllup, jeg skal selv giftes til næste år og så skal vi på ferie til efteråret hvor jeg bare ikke har lyst til at ligne en hval på alle billederne, og så er vi lige så stille ved at gå i gang med at planlægge at Casper snart skal være storebror igen, men denne gang vil jeg bare ikke tage på, jeg håber at jeg kan nå at tabe en nogle kilo inden nogen af disse begivenheder.

2 thoughts on “Beslutning taget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.