Blog

Barsels gave

Min veninde Gitte har lige fået en lille skøn pige den 6. juni så jeg måtte i gang ved symaskinen.
Jeg har lavet en lille buksedragt i str. 3 måneder – det er et mønster fra EG og jeg er bare rigtig godt tilfreds med resultatet. Knapperne er købt på loppemarked – syntes bare de er helt perfekte til.

Jeg har også hæklet en lille kyse til den lille pige, jeg har selv lavet opskriften på denne, da jeg ikke kunne finde nogen jeg godt kunne lide på nettet, her er opskriften.
Så i går var jeg hjemme og besøge dem og hvor er hun bare skøn hender den lille og Gitte blev rigtig glad for det jeg havde lavet til lille pigen. Super eftermiddag med kaffe, chokolade, hygge og masser af snak.

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Hvor er det et skønt sæt.
    Kysen er da helt sikkert en * må-bare-prøve-snart-ting*. Tak for tippet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *