Blog

Drømmer om nyt soveværelse

Jeg går rundt og drømmer om at få ordnet vores soveværelse, så der bliver rigtig dejligt at være. Dem som kender mig ved at det lige nu ligner at der er sprunget en bombe der inde, og det er jeg ved at være godt træt af, så nu har jeg besluttet at der skal ske noget derinde.

Vores soveværelse er husets mindste værelse, og det gør mig faktisk ikke spor, men derfor må der jo gerne være dejligt at være alligevel. Sengen og skabet kan ikke på nogen anden måde, så der bliver ikke flyttet rundt på møblerne.

Jeg har skritset mine ideer ned, så nu glæder jeg mig bare til at komme igen og første skridt består af en ordentlig oprydning og sortering.

Jeg vil gerne male et billede til at hænge der inde i lysegrønne og lyserøde farver, sådan et forårsagtig billede, så ban bliver i rigtig godt humør når man vågner.

På gulvet vil jeg gerne have 2 hyggeligt små tæpper, så rummet bliver mere hyggeligt.

Og så vil jeg gerne have en ordentlig loftlampe så der ikke er så mørkt, lige nu har vi kun en lille bord lampe, så der bliver virkelig mørkt der inde når efteråret for alvor kommer.

Glæder mig til at komme igang.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *