Blog

Oprydning, ny knagerække og ulve-tøj

Dagen i dag har stået på oprydning, hele huset har fået en ordentlig tur.
Og så har jeg langt om længe fået pakket Caspers barnevogn væk. Den stod i entreen, brugte en masse plads og agerede stumtjener.

Nu har jeg så været ude og købe nye fine knagerækker og jeg glæder mig bare så meget til at få dem sat op. Flemming havde desværre ikke lige tid til at sætte dem op med det samme, men de skal nok komme op i løbet af ugen. Jeg har taget et close-up billede af knagerækken og så kommer der selvfølgelig et fint billede fra entreen når de sidder fast i væggen.

20121112-215607.jpg

Casper har fået sig en Billi bamse fra Bilka og han er bare så glad for den. Da Casper var lagt i seng her til aften blev den afklædt så jeg kunne lave et bluse mønster til den. Jeg har nemlig fået lyst til at sy nogle små matchede bluser til den, så Casper og Billi kan se fine ud samme.

20121112-215653.jpg

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *