Blog

Meget snart påske ferie

Nu først arbejdsdag overstået og der er kun 2 arbejdsdage til jeg også har påskeferie. Ihh hvor jeg glæder mig til at hygge med familien og bare nyde at være hjemme. I dag har jeg en aftale med en kollega efter arbejde, så Casper bliver hentet af sin farmor og det glæder han sig bare til.

Vi har haft en rigtig skøn weekend med gæster og hygge, der er blevet bagt pandekager og spist liser (kagerne selvfølgelig)… Så jeg syntes jeg mættet med sukker for en tid nu. Jeg havde ellers lavet en aftale med mig selv om ikke at skulle have kage og alle de andre søde lækkerier, men i weekenderne har det bare med at gå galt. Jeg må til at tage mig sammen, ellers kommer jeg jo aldrig af med de 8-9 kg…

Nå nok om det… Jeg har selvfølgelig også hygget mig med perler denne weekend, jeg syntes det er så afslappende at sidde med, så der er blevet lavet kyllinger, kaniner og en enkelt høne.
Casper har som altid haft krudt i rumpen og har nydt at vi har haft gæster, så der er rigtig blevet leget. Lørdag var Casper og jeg alene det meste af dagen da Flemming var på bil-messe. Da han kom hjem havde han købt en masse fine biler fra “Cars” med hjem til Casper, og dem blev han rigtig glad for. Søndag kom min mor, min søster og min lille nevø hjem til os og hyggede, det var længe siden at min søster havde været forbi, så det bare dejligt at have god tid til at snakke og hygge og så fik jeg jo også lidt tid med min skønne nevø William.

Så her er lidt billeder fra weekendens syslerier og er enkelt billed af foråret der prøver at kæmpe sig igennem sneen.

 

 

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *