Blog

Min samling af krus

Jeg har efterhånden fået samlet rimelig mange af mine Staffordshire Potteries LTD krus, går stadig og håber på at finde flere udgaver eller bare eksemplarer, er altid på udkig når jeg er på loppemarkede og kigger også jævnlig efter dem på nettet.

Grunden til at det lige præcis er disse krus jeg samler, stammer fra jeg var barn. Min farmor havde et lille hyggeligt sommerhus og i det sommerhus, havde hun nogle af disse krus og det var stort set de eneste vi drak af – og for mit vedkommende var det jo så saftevand. Da hun døde for snart 14 år siden fik jeg lov til at arve krusene, der var desvære kun 1 tilbage, de andre må være gået tabt i årenes løb.

Jeg har fået taget en lille billed-serie af alle mine fine krus, få af dem har jeg 2 ens af, men det gør ikke spor, elsker dem og de er så skønne.

Staffordshire - Pære krus Staffordshire - Kirsebær krus Staffordshire - Citron krus Staffordshire - Blomme krus Staffordshire - Jordbær krus Staffordshire - Æble krus

2 af krusene har jeg 2 udgaver af, så har en ide om at der må findes 2 udgaver at dem alle. Ved endnu ikke om jeg har et af hver, men i det at jeg har 6 forskellige motiover så vil jeg næsten tro det.

Du kan måske også lide...

3 Kommentarer

 1. Hvor er de bare retro-fine!

  – Anne

 2. Mirjam siger:

  Skøn samling af krus! Selv har jeg et par stykker i det danske – et grønt æblekrus, et rødbrunt med kirsebær og et blåt med citroner har jeg vist også.

  Tak for kigget 🙂

  Kh. Mirjam

  1. Selv tak fordi du kiggede forbi, ja det er da også kirsebær der er på mit rød-brune krus…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *