Blog

Weekend med masser af planer

Det har bare været en rigtig dejlig aflsutning på en rigtig god (og hård) uge.

Fredag var jeg til afdelingsarrangement med mit arbejde, vi var inde og blive vist rundt på Nordisk film og bagefter ude og spise et sted der hed Hørst – alt sammen meget hyggeligt, syntes dog at maden vi fik, var mere kunst og oplevelse end et godt måltid (jeg er en pige der er til: bøf, sauce og kartofler…)

Lørdag stod den på foto, fødselsdag og hygge… Casper var nede i børnehaven og få taget billed og jeg er ret sikker på at det bliver et godt billed, han var så uheldig at på vej ud af rummet hvor han blev fotografetet, gik han ind i døren og fik en bule i panden (godt det var på vej ud og ikke på vej ind). Så stod den på fødselsdag om eftermiddagen og da vi kom hjem derfra fik jeg besøg af min svigerinde – det var så hyggeligt.

I går startede jeg dagen med at lave noget honningkage dej – Casper vil så gerne lave småkager (det nåede vi dog ikke, så det bliver en af de kommende dage). Flemming skulle arbejde så jeg tog Casper under armen og så kørte vi hjem til mine forældre, vi startede med en hygge tur i Fields – det er altid så hyggeligt, jeg fik købt noget fint pynt til derhjemme som jeg snart viser frem. Efter turen i Fields tog vi igen hjem til mig forældre og hyggede os med en masse snak, kager og fabuland.
Da vi nåede et godt stykke op af eftermiddagen stod den endnu engang på fødselsdag.

Nu er endnu en uge godt igang og jeg er sikker på at den også nok skal blive rigtig god.
20131111-092222.jpg20131111-092234.jpg

20131111-135935.jpg

20131111-140002.jpg

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *