Blog,Daniel 0 år

Daniel 3 uger gammel

Nu er Daniel 3 uger gammel, tiden går godt nok hurtig.

Han er en virkelig skøn dreng og han ligner sin storebror mere og mere for hver dag.
Han er begyndt at spise rigtig godt, specielt efter vi valgte at gå over til sutteflaske for 2 og en halv uge siden. Det der amning kom bare aldrig til at virke, han begyndte at tabe sig så meget så der skulle suppleres op med mælk i kop ved siden af selve amningen. Vi er rigtig glade for vores beslutning om at give sutteflaske – det er dejligt at vi begge kan give mad og Flemming for jo på den måde også lov til at være mere med.
Han er en rigtig lille gylpe fyr, nogen gange komme hele flasken op når han skal bøvse. Jeg tror det er fordi han er en lille grådig fyr der bare sluger sin mad og nogen gange spiser lige i overkanten af hvad han kan rumme i den lille mave.

Han er en rigtig glad dreng, han græder ikke så meget, men er du gal hvor kan han bare se ulykkelig ud når han første begynder at græde.
Han sover fint nok – mest i løbet af dagen og så knap så meget om aftenen. Om natten sover han ca. 2 til 3 timer af gangen og skal så have mad. Som regel står han op mellem 5:30 og 6, så det er jo egentlig okay.

Han vokser rigtig godt, han er allerede oppe og bruge størrelse 62 i dragter, så han er en stor dreng.

Han er også begyndt at kunne ligge og hygge på sit aktivitetstæppe og Casper kommer som regel ned og sætter sig sammen med ham og så leger videre nede ved Daniel. Daniel er rigtig glad for Casper – han kigger meget interesseret på ham med store øjne når Casper komme og snakker til ham eller synger sange for ham.

20140323-194438.jpg

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *