Blog

Fredag, hygge og kagemesse

I dag har jeg været på kagemesse med min Mor, søster, svigerinde og søsters svigermor.
Det har bare været så hyggeligt og jeg kom da hjem med lidt nyt. Selve messen syntes jeg faktisk var en smule skuffende, det var meget små og syntes det var rigtig ærgerligt at man ikke engang kunne købe et stykke kage og en kop kaffe.
Jeg fik købt mig en ny, rigtig fleksibel, paletkniv og den er jeg bare så glad for. Jeg fik også købt pynt til Casper fødselsdagskage, til når han bliver 4.
Så overraskede min mor og søster mig og købte en flot bryllupsfigur til vores bryllupskage (den bliver vist frem lidt senere, der skal nemlig lige byttes lidt rundt på hårfarverne) – jeg er bare så heldig.

Efter messen tog jeg et smut hjem til mor og hyggede lidt inden Casper skulle hentes i børnehaven.

I aften kommer Louise og Jonatan, og hygger og griller. Så skal den nye paletkniv afprøves – så jeg laver en masse pandekager.

20140507-100046.jpg

20140507-100209.jpg

20140507-100226.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.