Blog,Krea,Syet

Hjemmelavede julegaver

Sidste år (lyder som meget lang tid siden) fik jeg lavet en del hjemmelavede julegaver og det har bare været så hyggeligt, både at lave dem og også at give dem i gave.
Jeg har syet fødselsdags hynder til stokke højstolene, lavet patchwork babytæppe til det nyeste skud på stammen, og hæklet en Kai Bojesen fugl.

Nu når gaverne er givet vil jeg så vise det jeg har lavet frem…

Jeg går selv rigtig meget op i fødselsdage og pynter fint op så dagen virkelig er noget helt speciel. Der gik faktisk lidt masse produktion i den der fødselsdags hynde, jeg lavede 2 til julegaver, 1 til os selv og en til en veninde. Så jeg er ved at være rimelig skrap til at sy hynder nu he he…
Tæppet viser jeg frem en af de kommende dage.

Rigtig god dag – og tak fordi du læser med   🙂

 

IMG_1189.JPG

IMG_1190.JPG

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Rigtig fin – må jeg spørge hvor du har fundet mønstret – vi kunne godt brug en udskiftning på vores.

    1. Jeg har selv lavet mønstret, det er ikke så svært. Hvis du tager en af de hynder du har og måler på kan du nemt selv lave mønster delene. Jeg har lavet den i “halve” altså så de bliver lagt til fold.
      Jeg tror ikke jeg må dele mønsteret (bange for at få Stokke på nakken)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *