Blog

Masser af gæster og Pokemon jagt

Fredagen så til at starte med, ud til at byde på overarbejde og små stress fra arbejdet, men alt endte alligevel med lige at flaske sig, og jeg var så heldig at komme fra arbejdet lidt før normal tid. Om aftenen fik vi besøg af Flemmings søskende til mad og Disney hygge, det var som altid rigtig hyggeligt og ungerne nød hinandens selskab.

Lørdag sov vi alle lidt længe, for mig er 6:30 en smule længe, jeg er jo vandt til at Daniel står op ved 5 tiden ??
Om formiddagen tog vi ud til min søster og hyggede, drengene legede med deres fætre og Sabine og jeg hygge snakkede mens Flemming fiksede deres internet. Vi kom lidt sent derfra, så Daniels lur blev skubbet en hel del.
Eftermiddagen bød på sofa hygge og tegnefilm, elsker at sidde og kramme drengene og hygge med dyner i sofaen.
Vi inviterede Flemmings forældre til aftensmad (hjemmelavet biksemad – det smagte fantastisk) – vi havde en super hyggelig aften. Da svigerfamilien var taget hjem fik Flemming besøg af en af vores venner, Steffen, vi sad og snakkede og mændene fik sig lidt lækker Rom.

Søndag tog jeg Casper med ind til København, til Bibliotekshaven, for at fange Pokemoner. Vi tog hjemmefra lige efter morgenmaden, Casper syntes det var rigtig hyggeligt og det var skønt at lave noget der gjorde ham rigtig glad. Imens hyggede Flemming med Daniel der hjemme, nogen gange er det en god ide at dele sig lidt op. Det kan være svært at lave aktiviteter alle sammen når der er 4 år imellem drengene.
Da Casper ikke gad fange flere Pokemoner, gik vi lige så stille ned mod metroen. Min mor var også taget med inde til byen og på vej mod metroen gik vi og kiggede på alle de fine statuer, det var rigtig hyggeligt.
Casper og jeg var hjemme igen ved 14-15 tiden og kl. 16 skulle vi hjem til mine svigerforældre og hygge hele familien, Flemmings søskende kom nemlig også.

Vi har bare haft en rigtig dejlig weekend, med en masse gæster, hygge og pokemoner.
Her er lidt billeder fra weekenden ❤

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *