Blog

Shoppe tur og familie hygge

Casper har besluttet sig for at han vil være en falk i år,  så nu må jeg hellere igang. Da han fortalte at han ville falk sagde han at det var fordi han gerne ville vinde kostume konkurrencen – så der er ekstra press på mig i år ? Nu må vi se om han er så heldig, man kan jo kun krydse fingre ?

Drengene og jeg tog en tur i Waves her til formiddag og første stop var h&m, jeg har tænkt mig at så “fjerdragten” på en grå hættetrøje, og så skal han have beige bukser på til. Casper og Daniel fik også leget på deres sne legeplads og der faldt også lidt af i Tiger butikken. Vi hyggede rigtig os 3.

På vej hjem skulle vi holde Daniel vågen, så der blev set Paw Patrol på bagsædet og begge drenge var vågne da vi kom hjem og var klar til noget frokost.

Efter frokost kørte Casper og jeg en tur i stof og stil og købte det sidste til kostumet. Så nu er det bare at komme igang med at sy.

Om eftermiddagen kom mine forældre og hyggede med os.

Det har været en rigtig skøn lørdag og nu er jeg smuttet tidligt i seng – var bare helt færdig og havde slet ikke mere energi tilbage da drengene først var faldet i søvn ?

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Mor siger:

    Det var i sandhed også hyggeligt ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *