Blog

De første forberedelser til den lille ny

Jeg er nu så småt gået i gang med at gøre klar til den lille kommer her til marts, jeg har fået lavet en liste over det der skal købes / ordnes inden den lille kommer.

Det er egentlig ikke fordi der er så meget vi mangler, da vi har det meste fra da Casper var baby, men de gamle ting skal alligevel shines lidt op, så det ser fint ud igen.

Vores barnevogn fejler som sådan ikke noget, den nåede bare at falme en del i farven mens vi brugte den til Casper. Jeg har læste en masse om at andre “farvede” deres branevogne, så de fik nyt liv og jeg tænkte at det ville jeg da også prøve. Så med noget flydende tekstilfarve blandet med lidt vand, så har vores barnevogn fået helt nyt liv. Jeg kan se at den lige skal have en omgang mere der hvor den var falmet meget, men der er stadig også rigeligt med tekstilfarve tilbage.

Jeg glemte selvfølgelig at tage et før billede, men jeg kan uden at overdrive sige at den var blevet grå-lilla og var i hvert fald ikke sort mere, som da jeg fik den for 3-4 år siden.
Jeg er rigtig glad for resultatet og skal nok tage et endeligt billed når projektet er helt færdigt.

Det går simpelt hen rigtig godt og jeg glæder mig så meget til på onsdag hvor jeg skal til skanning, nu er jeg nemlig så langt henne at det er muligt at se om det er en lille dreng eller en lille pige. Hvis det bliver en lille dreng er der ikke så mange projekter jeg skal i gang med som hvis det nu er en lille pige. Ihh er så spændt, bliver selvfølgelig glad lige meget hvad det bliver, det bliver bare sjovt at vide.

20130916-145548.jpg

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Synes også jeg har før fra mange at deres vognen blev falmet i solen.

    Spændende med resultatet. Her er vi også gået mere og mere i gang med at forberede og finde ud af hvad vi mangler.

  2. Ja det er lidt sjovt at lave liste over det, så længe man ikke bliver stresset over det, men på min liste er der ikke noget at blive stresset over.

    Jeg glæder mig også til at vise det endelige resultat frem og til at skulle ud og gå med barnevogn igen. Jeg er meget spændt på hvad Casper siger til det hele når først babyen er kommet, lige nu glæder han sig jo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *