Graviditeten med Casper

30-10-2009 (4+6)

Jeg er bare den lykkeligste Heidi i hele verden i dag.

I morges tog jeg chancen og tog en graviditets test, og den var positiv, ikke bare lidt positiv, men en rimelig tydelig ekstra streg, jeg havde ellers overbevist mig selv om at min cyklus var gået helt i udu, og da jeg tog test sagde jeg til mig selv rigtig mange gang, “ja bliv nu ikke skuffet, den er jo sikkert negativ”, men det var den ikke.

 

Jeg hoppede bare rundt i hele huset, og kunne slet ikke styre mig selv og jeg kan bare slet ikke lade værre med at smile hele tiden.
Det virker bare så uvirkeligt, jeg syntes slet ikke jeg kan mærke nogen forskel, men det kommer jo nok.
Jeg er i dag gået 7 dage over tiden, det vil sige at det er 37 dage siden jeg sidste havde mens.

Jeg vækkede selvfølgelig Flemming for at fortælle det, og han blev selvfølgelig også rigtig glad, men da han ikke havde sovet mere end 1½ time, fik vi ikke rigtig snakket om det, da jeg kom hjem fra arbejde sagde Flemming ikke rigtig noget, så jeg tænkte ”var han slet ikke vågen i morges da jeg fortalte det”, så jeg spurte om han ikke kunne huske at vi havde snakket sammen inden jeg tog på arbejde ”nææ det kunne han da ikke lige” svarede han, så gav jeg han et kærligt puf bag i og sagde ”du skal være far min skat” og så kunne han pludselig godt huske at vi havde snakket sammen om morgnen.

Om aftenen fortalte vi det det Liselotte, Allan og Jonas, det var super sjovt, og de blev rigtig glade, Allan fik helt røde øjne og Jonas sagde ”Så bliver jeg storebror” det var ret sjovt og vi grint meget og fortalte at han blev farbror, men lidt storebror bliver han da.
De kunne slet ikke bære at de skulle holde det hemmeligt, men vi vil selv fortælle det, og ikke over telefon.

Ihh jeg er bare så glad.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *