Graviditeten med Casper

13-11-2009 (6+6) – Terminsskanning

I dag har jeg så været til terminsskanning på Glostrup hospital, Flemming var selvfølgelig med. De var rigtig søde og sagde at alt så rigtig fint ud og man kunne se det lille hjerte slå, det stod sådan og blinkede. Det lignede ikke en baby endnu, bare en lille ”klat”. Nu er det rigtig virkelig, det er super skønt at have set den lille, og jeg kan næsten ikke vente til nakkefoldsskanningen den 28. december, der skulle det også ligne en rigtig baby på skanningen.

De målte babyen til at være 9 mm, så de sagde at jeg var 6+6 uger henne, det var 3 dage længere henne end min egen læge gættede, så det første skud var da alligevel et meget godt gæt. Min termin er nu ændret til 3. juli.

Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal sige det på arbejdet, jeg ved det ikke bliver et problem, men alligevel er det en ret stor ting at skulle sige til min afdelingsleder, lige nu ved Simon, Kasper og Peter det, og jeg ved at de godt kan holde på en hemmelighed.

Om aftenen var vi så hjemme hos Liselotte og Allan, nu fik Louise det så af vide, hun blev bare så glad og helt vild, hun glæder sig virkelig meget til at blive faster Louise.

Liselotte tænker meget over deres sommerferie næste år, jeg er jo sat til at føde lige på det tidspunkt hvor de normalt er på sommerferie, hun vil så gerne være der, men vil selvfølgelig også gerne på sommerferie. Hun tænkte også meget over, at hun var bange for at vi skulle føle at det ikke betød lige så meget for dem og at de ikke var der for os, hvis de nu var på ferie under fødslen, men de kan tage det helt roligt, vi ved godt at de ikke er ligeglade bare fordi de tager på sommerferie.

Så nu ved det nærmeste familie det, på søndag skal vi fortælle det til den sidste flok, der skal vi nemlig til mortens aften hos Lilly og Asger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.