Graviditeten med Casper

20-05-2010 (33+5) – 3. jordemoderundersøgelse og epilepsi kontrol

I dag har jeg været hos jordemoder, det gik rigtig fint. Min alm. Jordemor var syg, så det var en elev og en anden jordemoder der undersøgte mig, så de var rigtig grundige, det var rigtig hyggeligt. Vi snakkede om det vand i mine ben, det har jeg stort set konstant for tiden, mine fødder ligner jumbo fødder – det ser helt vildt ud, fik af vide at der ikke var så meget at gøre ved det, andet end at ligge med benene oppe. Så lyttede de på maven og jeg fik også lov at høre ham der inde, det er bare en rigtig dejlig lyd. Derefter gættede de på hvor stor han nu var blevet og de mente at han vejede omkring 2300 g, det var helt normalt, så han følger kurven helt fint.
 
 

Derefter var jeg til epilepsi kontrol der sker der ikke særlig meget for tiden, jeg fik en ny tid hvor vi skal lave en nedtrapningsplan og et notat til Herlev hospital, så de husker at gøre det der er nødvendigt når man har epilepsi og lige har født, det drejer sig bl.a. om blodprøver.

Udover alle undersøgelserne har jeg det stadig helt fint, har haft lidt halsbrand, men det gik heldigvis hurtigt over igen. Jeg er begyndt at svømme, det er rigtig dejlig, jeg har godt nok savnet at motionere, glæder mig så meget til jeg kan begynde at løbe igen og rigtig skal ud og gå lange ture med barnevognen.

I dag har det bare været rigtig sommervejr – 23 grader. Jeg har været ud hos mormor sammen med mor det meste af dagen, det har bare været så skønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.