Graviditeten med Casper

05-05-2010 (31+4) – Epilepsi samtale, kontrol og skanning

Jeg har været til samtale med en epilepsi sygeplejerske i dag og fik af vide hvordan man bør forholde sig til at have epilepsi og et nyfødt barn, meget af det henvendte sig ikke rigtig til mig, fordi min epilepsi er så svag og jeg ikke har haft anfald i 5 år til sommer. Det som er relevant for mig er at jeg for sovet en del så jeg ikke bliver for stresset, så de foreslår at Flemming skal give flaske den første gang om natten, altså først når han er blevet vandt til at få bryst, ellers skulle det går helt galt med at sutte rigtig. Ud over det snakkede vi bare om hvornår det skulle være – det var en god og hyggelig samtale.

Efter epilepsi samtale og kontrol var vi til skanning (Flemming var med denne gang) hun sagde at alt var fint og at han voksede fint, hun sagde at han vejede 1919 g og at det passede fint i forhold til hvor langt jeg var henne. Han er nu så stor så man stort set kun kan se hans hoved på skanningsskærmen. Vi spurte om vi kunne få et billede, og hun prøvede om hun kunne lave et 3D billede til os, men han lå med foden lige foran ansigtet, så man slet ikke kunne tage noget billede – så han ligner sin far, han vil jo heller ikke have taget billeder.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *