1 år, Blog

Casper 1 år

Casper er nu blevet et år og vi har hold hans første fødselsdag.

Han fik en masse fine gaver:

Mor og Far gav ham en masse bolde man kan lege i og det var en stor succes, af Mormor og Morfar fik han sandkasse og sandting til sandkassen samt noget smart tøj. Farmor, Farfar, faster Louis og farbror Jonas gav ham en fin ny autostol som han er rigtig glad for – han sover i hvert fald rigtig godt i den. Fra faster Jeanette fik han nyt tøj og nogle køer, en ko, en tyr og en lille kalv, fra oldeforældrene fik han mere tøj og et puslestil og nogle gamle bøger der har været farmor’s da hun var lille, fra oldemor Solveig. Moster Sabine og onkel Rasmus var ikke med til fødselsdagen da de var i Spanien, men han fik penge til at mor kunne sætte værelset lidt i stand.

Til fødselsdagen fik vi fine lagkager, Far havde labvet en rigtig fin en der var pakket ind i marcipan og de smagte bare så godt, der var også boller og hindbær muffins. Casper sov dog det meste af sin fødselsdag, men den tid han var vågen hyggede han sig rigtig meget.

Han kravler rundt og kan rejse sig op af alt, han kan stadig ikke gå, man kan se på ham at han bare syntes det er meget lettere at kravle.

Han vil stadig ikke spise vores mad og vil heller ikke spise rugbrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.