Blog,Graviditeten med Daniel

32+1 – Det gåt fint – bortset fra vand i kroppen

Der er nu kun 4 uger til jeg går på barsel og det glæder jeg mig virkelig meget til. Sidste gang fødte jeg jo 2 uger før, så tænker at det jo kan ske igen. Jeg ville dog rigtig gerne prøve at gå lidt over tid og have lidt længere barsel på den bekostning, men jeg må jo se hvordan jeg ser på det når vi når dertil, måske vil jeg bare gerne have det overstår og ikke gå rundt og være så rund mere.

Jeg er begyndt at få vand i kroppen og når jeg er på arbejde bliver det bare rigtig slemt… I torsdags var jeg til akupunktur og det hjalp rigtig meget – hen over weekenden har vandet været helt væk, men i dag efter jeg er kommet på arbejde igen er det bare blevet rigtig slemt igen – lige nu føles det faktisk som om det er blevet værre end før jeg fik akupunktur.
Jeg håber at det hjælper at ligge med benene oppe så det ikke bare bliver værre og værre fra nu af.
Det er stort set i helt kroppen nu – jeg kan mærke det i ben, fødder, arme, hænder og ansigtet – øv øv…

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *