Blog,Casper

Casper syg

Casper har fået øjenbetændelse og forkølelse i øjnene igen – så i dag har jeg været hjemme med ham og vi er startet op på øjndråber. Eller jeg nåede faktisk på arbejde og så ringede Flemming og sagde at jeg blev nød til at komme hjem fordi Casper skulle til lægen og at han desværre ikke kunne blive hjemme med ham i dag, så jeg cyklede hjemad igen.

Vi fik rimelig hurtigt en tid hos lægen det var rigtig dejligt. Casper bar bare så træt da vi havde været hos lægen og  været nede og handle, så han blev lagt ud og sove lige så snart vi kom hjem, og så sov han 3 timer, det var helt vil han må have haft brug for det, jeg var ude og kigge til ham mange gange, men han sov bare som en sten.

Lige inden han vågnede kom Sabine på besøg, det var rigtig hyggeligt. Hun har det rigtig dårligt hele tiden, jeg håber snart det forsvinder og hun så kan nyde sin graviditet lidt mere. Jeg føler mig meget heldig, jeg havde det jo slet ikke dårligt da jeg var gravid med Casper, jeg kunne nyde det hele og det gjorde jeg også.

Da Casper vågnede spiste vi frokost og han fik lidt legetøj jeg havde købt til ham, en lille pakke Dublo med en fin lille grøn bil, et par klodser og en mand, det blev han rigtig glad for.

Det har bare været en rigtig dejlig dag, og hvor han vi bare hygget os – i morgen er det vuggestue igen for så smitter han ikke mere – det er vel nok dejligt at rive en dag ud af kalenderen en gang imellem.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *