Blog,Casper

Jule hygge

I dag har vi haft vores årlige jule hygge dag med dekorationer, æbleskiver og julestjerner.
Dagen havde desværre en lidt skidt start fordi Casper vågnede med feber og det blev kun værre op ad dagen, det lille pus – det må næsten være de sidste 2 hjørne tænder i undermunden der er på vej op.
Da Casper var blevet lagt ud og sove til hans første lur, fandt jeg julepyntet frem og gik igang med at pynte op (Her er bare blevet så hyggeligt).
Da kl nærmede sig 14 kom Jeanette, Louise og Jonatan og lidt efter kom så Liselotte, Allan og Jonas så også.
Jeg var rigtig langt med min Adventskrans da de begyndte at komme, men den har jo også været lidt længere under vejs, startede jo teknisk set på den i fredags. Så da vi gik igang med at lave dekorationer gik jeg igang med min dekoration med kalenderlys, jeg kan bedst lide når de er simple – så det bliver mine altid.
Da dekorationerne var færdige gik vi igang med at bage æbleskiver, hold da op hvor de smager godt, det kan da slet ikke betale sig at købe dem frosne. Jeg for lige lagt opskriften ind – num num…
Dagen endte med at vi lavede en lasagne og så blev Jeanette, Louise og Jonatan og spiste.
Casper klarede dagen så flot – han er så dygtig og god når han er sløj, så han selv kommer over og sidder og putter, når det er det han trænger til.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *