Blog, Heidi bliver mindre

Mindre af mig

For halvanden måneds tid siden startede jeg hos diætist…

Jeg har gerne ville gå til diætist i mange år, så da jeg fandt ud af at min sundhedforsikring dækkede det, blev jeg rigtig glad. Jeg har tabt mig før, men det er som om at efter jeg har fået børn, så gik det slet ikke ligeså nemt, som det havde gjort før.

Jeg følte egentlig at jeg havde rimelig godt styr på min kost og havde et lavt kalorie indtag, men lige meget hvad så hjalp det ikke rigtig noget.

Nu har jeg så fået en kostplan, hvor jeg faktisk spiser flere kalorier dagligt, end jeg gjorde sidst jeg tabte mig. Til at starte med var jeg meget skepsis og tænkte gad vide om det virker, men må sige at det gør det. 1 kalorier er ikke bare 1 kalorie…

Det største problem jeg har haft, er at jeg har en virkelig sød tand, og det er faktisk der det tit går galt. Min diætist har lavet en rigtig god kostplan til mig, hvor der stadig er plads til søde ting, jeg må f.eks. gerne spise sukkerfri slik (selvfølgelig i begrænset mængde), men må faktisk få lidt sød hver dag, så jeg syntes faktisk ikke jeg savner sukker.

I det, at det er en generel kostomlægning så er der mange tilpasninger som jeg skal have ind på rutinen, og jeg laver selvfølgelig stadig “fejl” og kommer til at afvige fra kostplanen, men i stedet for at slå mig selv i hovedet over det, prøver jeg er være positiv og rette op igen når det går galt. Det er jo en stor tilpasning så selvfølgelig tager det tid at lave alle ens vaner om. Jeg har fået rigtig godt styr på min morgenmad og aftensmad, og der holder jeg planen uden problemer. Det er faktisk ikke fordi planen er sværd at holde, det er fristelserne der nogen gange trækker lidt for meget.

Jeg er overbevist om at jeg nok skal tabe mig denne gang. Jeg har ikke sat nogen dato for hvornår jeg skal nå mit mål, det må tage den tid det tager. Det kan jo også være at mit mål ændre sig, og at jeg når til at punkt hvor jeg tænker, det her er faktisk helt fint.

Mit mål er lige nu, at komme ned på 60 kg, lige nu ligger jeg omkring de 80 kg og da jeg startede lå jeg på 82 kg.

Så 2 kg og 10 cm (fordelt på bryst, talje og hofte) er tabt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.