Blog,Casper

Juletræ

I går fik vi købt vores juletræ, vi var heldige og fandt et rigtig fint et, det er ikke så stort som det plejer at være, men flot og symmetrisk er det.

Da vi kom hjem med det og det blev stilet indenfor i spisestuen, kiggede Casper meget mærkeligt, man kunne bare så at han tænkte “Hvorfor tager i et træ med indenfor”…

Her til aften har vi så pyntet det og det er blevet rigtig fint, Casper syntes at julekuglerne er spændende og fine, han render rundt og siger “Naiiii” og vil gerne holde dem, men det må han selvfølgelig ikke – så der bliver holdt øje med ham.

Han var ikke så meget med til at pynte, jeg klarede det meste selv – i mens hyggede Casper med sin far og hørte musik inde ved computeren.

I dag er Casper også præcis 1½ år, han bliver så hurtig stor og lære hurtigt nye ting, han er lige begyndt at sige “mere”. det lyder så fint.
Jeg filmede ham under aftensmaden så man rigtig kan se hvor stor han er blevet, vil prøve at se om man kan ligge en film ind, men til at starte med kommer her et billede.

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. Anonymous siger:

    Ih hvor er dit juletræ fint. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme og fejre jul med jer. Jeg når desværre nok ikke at blive helt rask inden men det går jo nok alligevel.

    Knus fra Søster

  2. Tak jeg glæder mig ogdå til juleaften, selvfølgelig går det selvom du ikke er helt rask, det er også en hård omgang du har haft.

    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *