2 år,Blog

Latte, legekammerat og Disney

Dagen i dag har stået på outlet, latte, besøg af legekammerat og sidst men ikke mindst Disney hygge.

I formiddags tog min veninde og jeg til Brøndby for at se på outlet, men efter en hurtig rundt besluttede vi os for at køre tilbage til Vallensbæk og drikke noget kaffe. Det var en rigtig god beslutning og også dagens første kop kaffe – ahhh…

Da jeg kom hjem igen var Casper blevet puttet og sov middagslur så jeg fik lige klaret noget oprydning og rengøring (det skal jo gøres) inden Casper vågnede igen.

Her i eftermiddag fik Casper så legekammerat på besøg, ungerne hyggede sig og cyklede rundt i huset. Da de havde leget i et par timer blev Frida hentet igen – de har kun leget sammen en gang før, og det går bare så fint – sådan nogle dejlige unger.

Til aftensmad lavede Flemming hjemmelavet pizza med kødsauce og det smagte bare så godt, Casper guffede også pizza i sig. Og blev rigtig glad da ham opdagede at der også var blevet til nogle pizza-snegle.

Da vi ikke var hjemme i går aftes og hygge Disney, besluttede jeg mig for at vi skulle hygge Disney film her til aften i stedet for. Så Dumbo blev sat på og hele den lille familie var samlet i stuen til en ordentlig omgang lørdags-hygge.

Nu sover Casper og jeg vil sætte mig og “lege” med nogle perler.

20130316-204349.jpg

20130316-204359.jpg

20130316-204415.jpg

20130316-204535.jpg

20130316-204632.jpg

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *